DUZA de imprimare DIY de mare debit 3D

de multe ori avansuri se întâmplă atunci când își dă seama că cineva o tehnică de bun simț nu este cel optim. Ia radio. Succesul radio necesită antene mai mari și o putere mult mai mare, nu? dar există telefoane mobile pentru că cineva a dat seama ai putea ghiftui mult mai mulți oameni pe o frecvență dacă utilizați mai puțină energie și antene mai mici pentru a limita gama de fiecare stație de bază. Cu imprimare FDM 3D, duze mai mici erau la modă pentru un timp, deoarece acestea oferă posibilitatea de detalii mai fine. Cu toate acestea, aceste zile, dacă doriți detalii fine trebuie să utilizați imprimante pe bază de rășini și duze mai mari oferă mai rapid de imprimare de ori mai puternice și piese. Hotend Vulcanul a început această tendință, dar există și alte opțiuni sunt acum. [Ștefan] peste la bucătărie CNC a luat decizia de a face propria duză debit mare și el susține că este mai bine decât alte opțiuni.

Nu te prea purtat cu partea diy. După cum puteți vedea în clipul video de mai jos, el începe cu o duză standard, astfel încât acesta este într-adevăr o conversie duză sau hack. Problema cu debit mare nu este gaura din duza. Se topește suficient de plastic rapid. Cu cât mai repede se mișcă din plastic prin duză, cu atât mai puțin timp există pentru ea să se topească.

Bondtech are o duză debit mare care desparte filamentul în bucăți pentru a permite o mai bună încălzire a filamentului. Aparent, au licentiat aceasta tehnologie de la un titular de brevet. [Ștefan] a fost inspirat și pur și simplu o gaură într-o duză standard și a introdus un fir de cupru. Noi nu cred că firul este, de fapt divizarea curentului de filament, dar transmite o face mai mult de căldură în interior. Sau poate sârmă fierbinte nu împarte filamentul așa cum trece, dar cel puțin unele dintre firele nu merg destul de ideală prin centru. Oricum, el nu vinde dispozitivele, asa ca suna pe avocații.

Diavolul, desigur, este în detalii. [Stephan] arată cum firele lipite cu ajutorul unui lipire de înaltă temperatură, taie-le culoare și utilizați un M6 moară pentru reinfila duzei. Nu pare greu, dar nu ia ceva de îngrijire. Din fericire, duzele standard sunt destul de ieftine, deci, dacă este nevoie de câteva încercări, nu se va rupe banca de porc.

Ca de obicei, [Ștefan] testează științific totul. Puteți vedea diferența dintre o duză normală și duza Volcano mai, împreună cu duza Bondtech. Duza homebrew cu un singur fir a fost capabil să aproximeze performanța unei duze vulcan. Unele mai mult de foraj și un alt fir folosit de performanță chiar și mult mai mult.

Această tehnică cade sub un brevet, așa că nu ne așteptăm să vedem o mulțime de clone juridice care apar. dar dacă sunt utile cu burghie mici și de lipire, puteți face, probabil acestea, pentru uz propriu, cel puțin în multe părți ale lumii. Cu toate acestea, având în vedere că performanța este aproximativ la fel ca un vulcan, poate doar stick cu asta de acum.

Dacă sunteți interesat de debit mare, este posibil să doresc să construiască piese puternice. de proiectare poate avea o mulțime de a face cu asta. Acest lucru este deosebit de important pentru – um – punte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

E-MonowheelE-Monowheel

În general, Monowheels sunt acel vagabonzi, futuristi care au o bucată în aceeași categorie ca hoverbikes și jetpacks: ciudat, în prezent nepractic, dar foarte cool. Nu este mulțumit de așteptarea