PlayStation 3 Controlat cu mișcarea capului

Excitarea noastră continuă să construiască modul în care hackerii își pot face abilitățile de a dezvolta noi tehnologii adaptive. Iată un alt exemplu excelent de tehnologie de control personalizată care a ajutat [Steven] să se întoarcă în jocuri. Efectele distrofiei musculare l-au lăsat în imposibilitatea de a utiliza controlerul stocului PS3. Dar după ce a fost asociat cu [John Schimmel] el poate juca din nou datorită unui sistem de control al mișcării capului.

[John] se uită la calea [Steven] se angajează cu tehnologia de asistență la îndemână. El își poate conduce scaunul cu rotile cu un deget și se angajează cu computerul prin mișcarea capului. Calculatorul detectează un marker pe marginea pălăriei sale. [John] Apuneți intrarea de pe computer folosind Java și îl trimite într-o bord Arduino conectat prin intermediul USB. ARDUINO are o bord de bit USB, lăsându-l să se conecteze și la PS3 ca controler. În imaginea de mai sus puteți vedea ecranul computerului are un GUI pentru fiecare dintre butoanele controlerului. [John] își mișcă capul pentru a selecta un control și faceți clic pe un buton cu degetul pentru ao acționa.

Dacă vă place acest lucru, verificați unele dintre celelalte hack-uri de jocuri de asistență pe care le-am văzut în ultima vreme.

[Prin intermediul proiectului Controler]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post