Aplicația Sygic CarPlay IOS 12 cu navigație offline primește demo-ul video

, urmând anunțul inițial și imaginea de ecran a integrării sale Apple Carplay, Sygic, cu sediul în Slovacia, a lansat un videoclip care arată versiunea CarPlay a viitoarei sale actualizări în acțiune.

Datorită lansării la sfârșitul acestui an, aplicația Sygic actualizată va oferi compatibilitate iOS 12 și va profita de asistența Apple pentru aplicații de mapare compatibile cu carplay terți.

Probabil este corect să spunem că nu toți proprietarii de dispozitive iOS sunt exact îndrăgostiți de aplicația Maps din prima parte Apple, care se livrează pe iPhone, iPad și chiar Mac-uri care rulează macOS. O mulțime de proprietari de iPhone vor trece la Google Maps sau la un serviciu suplimentar de mapare, pentru accesul la acest tip de funcționalitate pe smartphone sau tabletă, dar lipsa de asistență Apple pentru terți cu CarPlay a implicat că șoferii au fost nevoiți să utilizeze Apple Hărți pentru scopuri de navigație. Cu excepția cazului în care, desigur, nu erau închise și nu puteau instala un pachet precum Carbridge, care debloca Carplay pentru alte aplicații.

Acum, când Apple a declarat că va oferi asistență CarPlay pentru aplicații de mapare terțe, cum ar fi Waze și Google Maps, cu iOS 12 și nu numai, Sygic este una dintre primele companii care doresc să profite de asta cu platforma sa de mapare offline, care arată minunat pe afișaje CarPlay.

Demonstrația partajată oferă o perspectivă asupra UI și a experienței generale pe care o vor obține proprietarii de mașini atunci când aplicația rulează pe afișaje în mașina lor. Acesta arată aplicația în acțiune în Bratislava, Slovacia, care este locul în care se bazează echipa. De asemenea, arată faptul că UI-ul de navigație CarPlay poate sta în vârful aplicației Sygic pentru consecvență și poate fi, de asemenea, eliminat, dacă este necesar pentru a face UI pe ecran complet și să aducă într-adevăr propria experiență autohtonă a lui Sygic.

Cu aceste lucruri deoparte, se pare că va oferi o experiență de mapare cu adevărat grozavă și care merită foarte bine, pe care numeroase ar putea favoriza asupra experienței oficiale a Apple Maps.

Personal vorbind, nu am avut niciodată probleme cu Apple Maps cu CarPlay aici, în Marea Britanie. M -a dus întotdeauna la destinație fără probleme. O critică ar putea fi aceea că nu este cel mai bun în menținerea locației în timp real actualizate pe ecranul mașinii, ceea ce implică faptul că joacă ușor capturarea. Sperăm că această experiență offline poate rezolva unele dintre bugbear -urile pe care unii utilizatori le au cu furnizarea Apple și să ducă navigarea CarPlay la nivelul următor.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 pe iPhone X, 8, 7 folosind Electra, iată cum [Ghid]

Downgrade to iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW Descărcare și jailbreak folosind Electra acum posibil

Jailbreak iOS 11.4.1 pe iPhone X, reducând la iOS 11.4 Beta 3, iată cum

Descărcați iOS 11.4.1 Link -uri finale IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri, actualizare OTA pentru iPhone și iPad [doar devs]

Descărcați fișierul de profil de configurare iOS 12 Beta 4 fără cont de dezvoltator

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri și instalați pe iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post