Sarcinile Steve au urmărit să revoluționeze televiziunea, manualele și fotografia

Moartea prematură a lui Steve Jobs până la cancerul pancreatic a lăsat fără îndoială o gaură strălucitoare prin miezul Apple.

A fost un domeniu public de mult timp acum, când compania cu sediul în Cupertino dorește să se afle pe piața TV-ului legat. Deși Apple TV este în jur de câțiva ani, minusculul Black Box a fost inițial respins ca un pasionat de CEO Steve Jobs, iar rapoartele recente ale ITV cu o potențială introducere din 2013 ar părea cu siguranță mai mult.

Walter Isaacson, care a documentat povestea de viață a lui Jobs în biografia sa foarte populară a co-fondatorului Apple, a expus într-un interviu din New York Times că piața de televiziune profitabilă a fost doar una dintre cele trei domenii principale în care sarcinile au căutat să „reinventeze”.

“Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să aveți toate aceste telecomenzi complicate”, a spus el pentru Isaacson, care pare să confirme-dacă a existat vreodată vreo îndoială-că Siri va juca un rol major în orice televizor marca Apple.

La fel ca TV, a dorit să revoluționeze modul în care oamenii folosesc manuale, ceea ce sugerează că, mai degrabă, aducerea unui nou produs în mod necesar, a avut în vedere că toate manualele vor trece prin încă un magazin de companii de fructe, permițând cursanților să obțină cele mai recente și cele mai bune manuale să citească (și, eventual, adnotate) pe iPad -urile lor.

De asemenea, el, mai degrabă, interesant, a dorit să plaseze semințele Apple pe piața fotografiei – ceea ce ar putea însemna o serie de lucruri. Camerele din gama iPhone se confruntă cu armele mari de pe site-urile de imagini socio, cum ar fi Flickr, așa că există toate motivele pentru a crede că a avut în vedere că snappers pentru smartphone-uri ajungând în cele din urmă la un convențional prin care camerele de sine stătătoare nu mai sunt necesare.

Cu toate acestea, ar fi putut implica (și, teoretic, ar fi putut însemna totuși în ceea ce privește eliberarea eventuală) că a organizat pentru a proiecta o cameră care poartă acel renumit logo Apple.

Oricare ar fi cazul, va fi interesant să vedem dacă o astfel de regândire a acestor trei piețe va da vreodată roade. Fără determinarea, conceptele și viziunea lui Jobs, este posibil să nu vedem niciodată pe deplin ce avea în magazin.

Deși a declarat că sarcinile sunt de neînlocuit la Apple, Isaacson consideră că Tim Cook – partea „de afaceri” a creierului lui Steve Jobs, asociat cu Jony Ive – „partea artistică, emoțională, romantică”, va fi mai mult decât suficientă în continuarea continuării Moștenirea sarcinilor.

(Source New York Times)

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post