5 aplicații pentru camere pentru a îmbunătăți experiența camerei dispozitivului

dispozitivele Android au diferite forme, dimensiuni și prețuri. Chiar dacă astăzi, nu trebuie să plătiți 700 de dolari pentru hardware -ul de top al liniei, trebuie să cheltuiți în numerar dacă doriți cea mai bună cameră foto pe un smartphone. Smartphone -urile emblematice Android astăzi nu sunt în niciun fel inferioare de alte dispozitive de acolo. Dar dacă nu aveți un flagship, este posibil ca experiența camerei să nu fie neapărat satisfăcătoare. Iată, așadar, 5 aplicații pentru camere care ar putea oferi doar camera dvs. Android pe care o căutați pe care o căutați. Chiar dacă dețineți un telefon Android emblematic, aceste aplicații ar putea să vă îmbunătățească în continuare experiența.

1. Deschide camera

[GooglePlay url = ””/]
Open Camera este una dintre cele mai avansate aplicații de cameră din magazinul Play, chiar dacă UI ar putea să vă spună altfel. Este cel mai bine pentru cei cărora le place să tragă în Raw. Multe smartphone-uri moderne acceptă fotografiere în RAW, dar foarte puține aplicații de cameră preinstalate. Acest format necomprimat, neprocesat, se asigură că imaginea dvs. nu pierde niciun detaliu. Imaginile pot fi apoi procesate de o aplicație precum Snapseed, așa cum doriți să obțineți cea mai bună imagine posibilă pe placul dvs. Deschideți camera vă poate ajuta să profitați de acest lucru dacă telefonul dvs. acceptă fotografii brute.

De asemenea, are o serie de alte funcții utile care vă vor permite cu ușurință să o utilizați ca aplicație implicită a camerei de pe telefon.

2. Stills de mișcare

[GooglePlay url = ””/]
Fotografiile live ale Apple par să devină destul de populare. Mulți producători de Android, iar acum Google și -a adăugat propriile versiuni ale acestuia la telefoanele lor. Acest lucru se datorează mai ales cât de mult ale GIF -urilor omniprezente în aceste zile pe web și chiar în conversații private. Este încă surprinzător de dificil să vă creați propriile GIF -uri, cu excepția cazului în care știți ceva ce alții nu. Motion Stills de la Google Schimbă asta.

Aplicația vă permite să filmați scurte clipuri video de 3 secunde care pot fi apoi convertite în GIF -uri și împărtășite la fel de ușor. Puteți alege, de asemenea, să salvați videoclipul pe dispozitiv. De asemenea, puteți filma videoclipuri hiper-lapse în stil Instagram, care sunt apoi condensate și stabilizate de aplicație.

3. Maestru selfie

[GooglePlay url = ””/]
Camerele selfie orientate spre față de pe majoritatea smartphone -urilor nu sunt la fel cu camera principală din spate. Cu o diafragmă mai mică și fără bliț, luarea selfie -urilor la lumină scăzută s -ar putea dovedi a fi o provocare. Mulți producători de smartphone -uri au venit apoi cu ideea „selfie flash”. Dar dacă smartphone -ul dvs. nu are una dintre acele pietre rare, puteți încerca Selfie Master.

Aplicația folosește o metodă ca iPhone Apple pentru a lua selfie -uri mai bune la lumină scăzută. Lovirea butonului de declanșare transformă ecranul un alb strălucitor, luminându -vă astfel fața. Aplicația are, de asemenea, câteva filtre și alte suplimente pe care poate doriți să le încercați.

4. Panorama 360

[GooglePlay url = ”″/]
Majoritatea telefoanelor Android au un mod panorama încorporat în aplicația de cameră implicită. Dar nu toate te lasă să împușci întreaga 360 de grade. Acolo intră Panorama 360. Aplicația funcționează ca alți trăgători Panorama, țin telefonul constant și se panie încet în linie dreaptă pentru a capta lucrurile din jurul tău. Camera face mai multe imagini care sunt apoi cusute pentru a crea o imagine perfectă de 360 ​​de grade.

Puteți vizualiza imaginea din aplicație, glisând pentru a vedea totul. Sau, puteți introduce telefonul într -o cască VR sau un spectator de carton și să vă bucurați de propria experiență VR de casă.

5. Cameră de bacon

[GooglePlay url = ””/]
Dacă sunteți mai mult un fotograf profesionist căruia îi place să ajusteze fiecare mic detaliu într -o fotografie, vă veți bucura de camera de bacon. Chiar dacă multe smartphone -uri emblematice oferă acum un mod manual sau Pro pentru astfel de utilizatori, unii nu. Camera Bacon vă poate permite să obțineți un control manual complet asupra camerei dispozitivului.

Puteți seta viteza obturatorului, ISO și echilibrul de alb și puteți concentra manual. Dezavantajul este că dispozitivul dvs. trebuie să susțină caracteristicile. Dar aplicația funcționează pe majoritatea smartphone -urilor moderne, în special a celor cu un procesor Snapdragon. Toate funcțiile aplicației sunt ambalate într -o interfață de utilizator cu care te -ai simți destul de acasă dacă ai mai folosit un DSLR înainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post