Angry Birds for Windows acum disponibil pentru descărcare

Angry Birds devine rapid un singur joc pe care trebuie să -l ia în serios fiecare joc. Prima dată lansată pentru dispozitivele iOS, versiunile bazate pe Android și web au fost la fel de populare, precum și numeroase secvențe și suplimente de joc. Se pare că pur și simplu nu putem obține suficient de puțin porci. În efortul de a aduce păsările furioase la puținele persoane care nu sunt deja dependente, creatorii jocului Rovio au lansat o versiune nativă Windows pentru doar 5 dolari.

Cu peste 240 de niveluri, această versiune particulară a Angry Birds se mândrește cu câteva îmbunătățiri față de fratele său bazat pe Flash recent lansat – cel mai mare dintre acestea fiind eliminarea nevoii de a fi conectat la internet. Unii pot susține că cea mai mare îmbunătățire este lipsa de flash, dar vom lăsa acel argument special pentru o altă zi. Versiunea Windows poate fi, de asemenea, redată pe ecran complet sau, într -adevăr, fereastră în cazul în care plutește barca dvs. specială.

În mod surprinzător, nu veți avea nevoie de o fiară a unui computer pentru a juca Angry Birds, un procesor de 1 GHz și 512MB fiind singurele cerințe, atât timp cât sistemul dvs. de operare la alegere este Windows XP SP2 sau mai nou.

În timp ce versiunea completă a jocului (atât Angry Birds, cât și Angry Birds Rio) este disponibilă pentru 5 dolari, există, de asemenea, o versiune demo gratuită pentru cei care nu sunt siguri că se vor bucura de păsări comice de la porci la fel de umor. Dacă sună ca tine, ia -ne cuvântul pentru asta, îți va plăcea!

În mod alternativ, puteți încerca, de asemenea, versiunea cromată de WebGL a Angry Birds.

Angry Birds for Windows poate fi descărcat de pe site -ul oficial aici.

Ne puteți urmări pe Twitter sau vă puteți alătura pagina noastră de fan Facebook pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google și Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post