Apple vehiculul Apple are în vedere aplicația software „Smooth Stil, precum și„ Oscar ”cu Maps, Siri, mai multe [video]

, o nouă lucrare de artă, precum și videoclipuri cu produse Apple neanunțate nu sunt deloc noi. De fapt, vă arătăm idei de noi iPhone -uri, iPads noi, precum și noi ceasuri Apple de mai mulți ani, precum și multitudinea de artiști care doresc să -și împărtășească viziunea despre viitor nu arată niciun indiciu de oprire acum. Următorul pas rațional a fost întotdeauna să fie mașina Apple, precum și acum avem o idee de înaltă calitate despre ceea ce unii cred că va fi următorul lucru uriaș al Apple.

Crederea că Apple își creează propriul automobil este încă unul pe care nu l -am ocupat mai degrabă să se împăcăm încă, cu toate acestea nu am dori să punem la fel de mulți bani pe un pariu împotriva unui astfel de lucru care se întâmplă. Dacă ne dovedim că este greșit, precum și cineva din Cupertino are cu adevărat un vehicul electric, potențial automatizat, în capul lor, atunci așa vrem să arate.

Conceptul, bazat pe ceea ce Luca Wrede crede că va arăta vehiculul Apple 2020, este absolut uimitor. Cu o grilă frontală care arată mai degrabă Volvo-esque, întregul vehicul arată superb, precum și existența unui logo radiant de Apple pe nasul său îl declanșează doar așa. Dacă acest lucru este, într -adevăr, ceea ce vehiculul Apple ajunge să arate, totuși, ne temem extrem de puțini dintre noi, vom putea plăti pentru unul.

Dincolo de aspectul mașinii, ideea face alocații pentru iPhone -ul puternic, precum și pentru integrarea Apple Watch, pe lângă aplicația software „Oscar”, care ar acționa ca forța motrice a lucrurilor precum Apple Maps, Safari, precum și abilitățile Siri în cadrul vehiculului. La fel ca și da, acesta a fost un punct de conducere într -un articol despre o mașină. Este posibil să fi murit doar un pic înăuntru.

Indiferent dacă vehiculul Apple este autentic sau nu, nimeni nu știe, deși începem să ne încălzim la fel de mult ca punctul de vedere, încât există doar un pic de mult fum chiar aici pentru a nu fi nici măcar un pic de foc. Orice ar fi avut loc în următorii câțiva ani, dacă vehiculul Apple apare, precum și arată chiar și un pic, cum ar fi acest concept, Jonny Ive va fi făcut o treabă sterline.

(Sursa: ConceptSiphone [YouTube])

De asemenea, poate doriți să inspectați:

CEO -ul Tesla, Elon Musk, afirmă că vehiculul Apple este un „secret deschis”

Raportul spune că vehiculul Apple este stabilit pentru lansarea din 2019, spune

Designerii conceptualizează cum ar putea arăta un Apple ICAR futurist [imagini]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post