Apple susține că Samsung a copiat pictogramele iOS, arată dovezi puternice pentru a -l susține [Images]

În timp ce de la început, se pare că Apple și Samsung combate prin designul „dreptunghiurilor negre”, probe recent lansate din Instanțele arată cât de flagrant Samsung a copiat ideile de design Apple*. Verificați totul după salt.

Șase probe au fost prezentate ieri de echipa juridică Apple în instanță. Aceste piese sunt de fapt imagini cu pictograme utilizate de Apple în aplicații iOS stoc-telefon, iTunes, contacte, fotografii, note și setări-în comparație cu echivalentele lor în diferite smartphone-uri Samsung care folosesc experiența utilizatorului TouchWiz personalizată care rulează deasupra Androidului .

După cum puteți vedea în imaginile încorporate mai jos, măsura în care Samsung a copiat designul pictogramei este jenant de rușinos. Utilizarea unei imagini convenționale de telefoane mai vechi, fixe, este în regulă, dar Samsung nu se oprește acolo. Icoanele lor au practic exact aceeași culoare verde. Acest lucru se repetă în pictograma aplicației TouchWiz Music, care are un CD în spatele unei note de muzică care arată exact ca pictograma iTunes de acum un an. Același lucru este valabil și pentru aplicația lor de galerie foto, care folosește – din toate florile din lume – o floarea soarelui la fel de galbenă pe care Apple o folosește pentru aplicația sa de fotografii. Setările folosesc și un echipament mecanic.

Mulți vor susține că simbolurile asociate cu aceste aplicații – telefon convențional, CD cu notă de muzică, angrenaje mecanice – sunt generice și acest lucru este adevărat. Dar Samsung ar fi putut face mult mai mult efort pentru a -și diferenția proiectele de pictograme. Aceștia ar fi putut folosi o altă culoare și orientare pentru pictograma telefonului, o notă de muzică diferită pentru pictograma muzicală și o cheie / șurubelniță pentru pictograma aplicației de setări, dar nu au făcut nimic din asta.

Am postat aici doar trei dintre cele șase dosare de dovezi. Puteți consulta restul la CNET.

*Poate că m -ai auzit spunând pe aceste pagini cum Apple este în neregulă cu a fi atât de agresiv cu Samsung. Ei bine, cred în continuare că cele mai noi produse ale lui Samsung – seria Galaxy S III, Galaxy Note și Galaxy Tab de tablete Android – arată considerabil diferit de orice produs pe care Apple l -a lansat vreodată; Doar că design -urile lor mai vechi precum Galaxy S și pictogramele TouchWiz prezentate în aceste articole seamănă foarte mult cu iPhone 3G -uri și pictograme Apple pe iOS.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post