Un iPhone SE Plus ar putea veni în continuare, însă nu până la sfârșitul anului 2021

iPhone SE de la Apple Revitalizează va ateriza în mâinile oamenilor de pe glob în această vineri care vine, totuși, ce se întâmplă cu iPhone SE Plus? Potrivit unui nou raport al analistului Ming-Chi Kuo, acesta nu va veni în curând niciun fel de timp; Cu toate acestea, încă mai vine.

Într -o nouă notă de studiu de cercetare, Kuo afirmă că iPhone SE Plus nu va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2021, așa cum se gândise anterior. În schimb, va fi necesar să așteptați până a doua jumătate a aceluiași an exact ca și partajat de MacRumors.

Am prezis că Apple va introduce noul design ‌iphone‌ în 1H21 într -un raport anterior („‌iphone‌ lanț de aprovizionare va fi 2020 de top în sectorul tehnologic; predicții esențiale pentru noi amestecuri de produse ‌iphone‌ în 2020, precum și 2021” [5 decembrie 2019 ]). Cu toate acestea, credem că Apple va amâna probabil noul design de la 1H21 la 2H21.

Versiunea plus a iPhone-ului cu costuri reduse de la Apple va avea probabil un ecran între 5,5, precum și dimensiunea de 6,1 inci, cu un senzor de amprentă în deplasare.

Am auzit zvonuri recente conform cărora o inovație similară va ajunge la un iPad Air la un moment dat. Gândindu -se exact la modul în care toată lumea pare să -i placă atingerea ID -ului, precum și la adevărul că producătorii de telefonie Android pun deja senzori pe ecrane, are un sens.

Cu toate acestea, a doua jumătate a 2021 este o metodă lungă și lungă distanță. Cu condiția ca actualul fluiditate al planurilor de introducere a Apple, datorită pandemiei coronavirusului, este posibil ca fereastra de introducere să se modifice înainte de atunci.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

IPhone SE 2 2020 Protector de ecran: Chiar aici sunt cele mai bune pe care le puteți achiziționa astăzi [Listă]

Descărcare: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW Link -uri, actualizare OTA împreună cu iPados 13.4.5 Beta 2 lansat

Kodi 18.6 IPA APK Descărcare pentru iOS 13 / iPados 13, Android lansat

Rulați mai multe 2 conturi WhatsApp pe 1 iPhone în cel mai bun mod, iată cum

Descărcare: iOS 13.4.1 Link -uri IPSW, actualizare OTA lansată împreună cu iPados 13.4.1 lansat

Jailbreak iPhone 11 Pro Max cu UNC0VER 4.0.0 pe iOS 13.3 acum

Checkra1n pentru Windows Alternative: Exact cum se utilizează RA1NUSB pentru iOS 13.3 jailbreak

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 Utilizarea checkra1n, iată exact cum [ghid]

Downgrade iOS 13.4.1 la iOS 13.3.1 pentru checkra1n jailbreak, iată cum

Apple View ECG App Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter sau Instagram și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post