Apple Airs ECG Centric Apple Bucurați -vă de seria 6 TV Industrial

„Viitorul sănătății și sănătății este pe încheietura ta”, ne spune Apple, deoarece încheie cel mai actual anunț industrial TV pentru Apple Bucura AD în specific se concentrează asupra performanței ECG, precum și exact cum este un schimbător de jocuri.

AD -ul de 30 de secunde a fost difuzat pe NFL pe Fox, precum și servește ca un vârf rapid al confortului folosit de funcția de urmărire ECG pe seria 6 purtabilă.

Făcând parte din campania de promovare „Viitorul sănătății și sănătății este pe încheietura mâinii” pentru Apple Watch, se estimează că Apple a cheltuit 4,7 milioane de dolari pentru a transmite anunțul pe ecranele TV, cu toate acestea se crede că va descoperi în curând metoda sa de a -și face Web -ul, în special; YouTube, Facebook, precum și Twitter.

Apple Bely a avut o istorie a situațiilor în care s-a dovedit a fi un economisitor de viață. Acesta a asistat la detectarea aritmiei, frecvent în situații în care a fost cel mai puțin așteptat sau în situațiile în care funcția de detectare a căderii a asistat să salveze vieți.

Funcția ECG a fost în jur, având în vedere că seria 4 de pe Apple Watch, cu toate acestea, în actuala gamă, doar seria 6 vine ambalarea acestei caracteristici, precum și nu poate fi descoperită pe Apple Bely sau Seria 3. Seria 6, de asemenea, case Încă o caracteristică specială; Acesta este monitorul O2 de sânge, care a furnizat actualul Pandemic Covid-19, este o funcție crucială pe care să o aveți la încheietura mâinii.

Video player

00:00
00:00
00:30

(Sursa: ISPOT.TV, Via: Adage)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 14.4 Utilizarea Checkra1n, iată cum să [Ghid]

Descărcare: IOS 14.4 Link -uri finale IPSW, date de profil OTA împreună cu iPados 14.4 Out Now

Cum să downgrade IOS 14.4 Metoda simplă [tutorial]

Cum să reparați IOS 14 Baterie de scurgere a bateriei [Ghid]

Convertiți Apple CarPlay cu fir în fabrică în Apple Carplay fără fir în vehiculul dvs.

Protector de ecran iPhone 12 / Pro cu sticlă temperată: Chiar aici sunt cele mai bune

Cel mai bun iPhone 12, 12 Pro Situație cu design subțire, portofel, ultra-subțire? Chiar aici sunt alegerile noastre de top [lista]

Cel mai bun iPhone 12 Tiny Screen Protector: Iată o listă care merită verificată

Cel mai bun protector de ecran iPhone 12 Pro Max: Chiar aici este o listă demnă de verificat

Jailbreak iOS 14.2 Utilizarea Checkra1n, iată cum să [Ghid]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post