Încercați Mac OS System 7, precum și Windows 1.01 în browserul dvs. cu acest emulator

Windows 8.1, precum și OS X Mavericks pot fi cele două sisteme de operare mai importante oferite la nivel de desktop, cu toate acestea nu au fost întotdeauna la fel de simple, Intuitiv, precum și bogat în caracteristici, așa cum apar în zilele noastre. În ultimii 30 de ani, sistemele de operare respective pentru PC, precum și Mac au văzut multe schimbări, precum și, deși cu siguranță nu am putea merge cu o zi folosind vechea aplicație software din anii optzeci, capetele nostalgice vor dori cel mai probabil Pentru a inspecta un emulator fascinant bazat pe web, care rulează atât Windows 1.01, cât și Mac OS System 7. Este cu siguranță un pic de aruncare, precum și chiar dacă nu sunteți suficient de vechi pentru a ține cont de oricare dintre aceste vintage Eliberare, merită absolut să aruncați o privire.

Datorită emulatorului PCE de la Hampa Hug, la care poate fi accesat folosind în esență orice tip de browser, puteți rula ceea ce este o asemănare relativ fluidă a sistemului de operare extrem de antichizat.

Este de obicei suficient să înțelegem exact cât de rapid se mișcă piața inovației. În urmă cu zece ani, o cameră de pe un smartphone a fost văzută ca o noutate, precum și astăzi, avem Nokia Lumia 1020 care rulează Windows Phone 8, precum și cu o cameră de 41 de megapixeli. Văzând că aceste sisteme de operare vechi care rulează în întregime servește ca un vârf exact cât de mult avem acum la dispoziția noastră atunci când rulăm erorile noastre digitale de zi cu zi, precum și atât Windows 1.01, cât și Mac OS System 7 sunt acolo unde totul a început.

James Friend, persoana din spatele funcției System 7, a luat o decizie de a lucra la emulator pe baza „valorii descoperirii din trecut”. El a dorit ca lumea inovației să se abțină de la a face aceleași erori, precum și din nou, din nou din cauza „lipsei de perspectivă istorică”.

Dacă nimic altceva, acești emulatori oferă o perspectivă interesantă asupra unei lumi, care nu s -au văzut nici măcar, precum și altfel ar ignora ca istorie antică. Pe măsură ce mergem înainte în această industrie excepțional de interesantă, este crucial să remarcăm că problemele existente atunci nu au fost încă rezolvate astăzi, precum și în timp ce putem lăuda activitatea celor două uriașe în aducerea unor progrese excelente, precum și o bogăție de bogății de Informații digitale pentru mase, acesta este extrem de mult doar începutul.

Așadar, dacă doriți să inspectați emulatorii, vă rugăm să atingeți acest link în browserul dvs.: Jamesfriend.com.au/pce-js/. La fel ca și Oh, asigurați -vă că vă lăsați gândurile!

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post