2014 MacBook Air Benchmarks expune o ușoară performanță față de anul trecut [grafic]

, când Apple și-a reîmprospătat liniștit linia de aer MacBook săptămâna trecută, nu numai că a crescut viteza procesorului modelului său scăzut de la 1,3 GHz la 1,4 GHz. Deși nu există nicio îndoială o îmbunătățire – suntem întotdeauna fericiți să obținem mai multă putere în mașinile noastre – potențial cea mai importantă modificare este adevărul că designul acum include, de asemenea, o etichetă de costuri cu 100 de dolari mai mică decât a fost anterior. Dacă ați fost pe gard despre alegerea unui MacBook Air, nu a fost niciodată un moment mult mai bun pentru a face doar asta.

Doriți să vadă ce înseamnă acel 100 MHz suplimentar pentru noul MacBook Airs, Prime Labs s -a gândit la punerea câtorva MacBook Airs cu pași care utilizează instrumentul de evaluare comparativă GeekBench, rezultatele care se potrivesc bine cu viteza crescută a procesorului cu care vine noul design.

Rezultatele atât din 2013, cât și din 2014 MacBook Airs sunt surprinzătoare, la fel ca ambele modele care prezintă procesoare Intel Haswell, singura diferență este acea viteză îmbunătățită a ceasului. După cum vă așteptați, o creștere a vitezei procesorului de 7% produce în jur de 5-7% a creșterii performanței, care nu va stabili lumea. Atunci când comparați rezultatele cu proiectele mai vechi din 2012, precum și cu cele din 2011, lucrurile devin interesante.

Utilizarea proceselor cu un singur nucleu, cei care provin dintr-un MacBook Air din 2011 va înregistra o creștere a performanței de 45%, în timp ce cei cu un design oarecum mai nou din 2012 vor vedea o lovitură de viteză de aproape 20%. Pe baza acelor două statistici, am afirma că oricine provine de la MacBook Airs, care sunt din generațiile din 2011, precum și din 2012, va vedea un bump de viteză rezonabil atunci când se actualizează la noile modele, cu toate acestea, cei cu gadgeturi de anul trecut nu sunt cel mai probabil cerință de a presăra banii încă. Cu un zvonat MacBook Air de 12 inci, alimentat de Retina, pe orizont, am prefera să ne menținem pentru asta dacă ar fi noi.

În mod ideal, vom descoperi ce are Apple sub mânecă la viitorul eveniment WWDC, precum și degetele încrucișate că este un MacBook de 12 inci în formă de aer!

Credeți că această actualizare recentă merită suficient pentru o actualizare față de caietul pe care îl aveți în prezent? Sau ai de gând să ții înapoi și să vezi ce are Apple în magazin pentru noi în următoarele luni?

(Sursa: Primatelabs)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

2014 MacBook Air dezvăluit cu procesoare mai rapide Haswell, preț mai mic

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post