Aplicația Apple Events pentru Apple TV 4 Disponibil pentru descărcare acum în TVOS App Store

Nu există o mulțime de companii din întreaga lume care să poată genera rapid tipul de atenție și revoltă înaintea unei lansări de produse pe care Apple pare să o creeze . Aceasta este în mod clar o pozitivă substanțială din perspectiva marketingului organic și va conduce rapid tracțiunea și interesul către orice este anunțat în timpul evenimentului menționat. Cu toate acestea, nu este întotdeauna prea bine cu consumatori excitabili care doresc să se bucure de toată acțiunea așa cum se întâmplă în timpul evenimentului.

În Buy pentru a vă asigura că cât mai mulți oameni pot viziona fiecare secundă a evenimentului „Let Us Loop You In” din 21 martie, Apple și -a împins oficial aplicația Apple Events în magazinul de aplicații TVOS din noul set Apple TV 4 -Case cutii.

Proprietarii de modele Apple TV cu generație mai veche au fost anterior folosite pentru a comuta hardware-ul doar pentru a constata magic că o aplicație de streaming live a apărut ca încărcată de Apple. Acest lucru a fost bine și bine și le -a oferit oamenilor acces exact la ceea ce a fost anunțat în timpul evenimentului. Cu toate acestea, Apple a făcut o modificare minoră pentru proprietarii Apple TV 4 prin introducerea unei noi aplicații dedicate Apple Events, care locuiește în App Store TVOS și care trebuie descărcată în mod explicit la Apple TV 4 la fel ca orice altă aplicație.

Canalul de bază care se află în spatele aplicației oferă clienților capacitatea de a se bucura de fluxul live pentru aceste evenimente viitoare și, probabil, toate viitoarele evenimente. Există, de asemenea, o bază de date istorică inclusă în aplicația Apple Events, care ne permite tuturor să facem o călătorie pe banda de memorie pentru a vizualiza imagini arhivate ale evenimentelor anterioare. Deși nu toate evenimentele anterioare Apple sunt disponibile în aplicație, dar poate asta se va schimba cu timpul.

Având în vedere natura acestei aplicații, este de înțeles că Apple a mers cu o experiență de utilizator foarte de bază și a ales să lase conținutul să conducă și să promoveze experiența pentru utilizator. Există, de asemenea, o legătură cu câteva caracteristici minunate localizate, cum ar fi afișarea timpului programat al evenimentului „Let Us You In” din fusul orar local al regiunii în care locuiește utilizatorul.

Cei cu un Apple TV 4 cu magazinul de aplicații TVOS de bază pot pune mâna pe aplicația Apple Events, ideală, pentru a fi complimentar din magazinul de aplicații TVOS.

De asemenea, poate doriți să consultați:

La ce să ne așteptăm de la evenimentul „Permiteți -ne să vă buclăm în” Apple

iOS 9.3 / 9.2.1 / 9.2 / 9.1 Actualizarea stării jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post