Apple Pay acum disponibil și în Hong Kong

, după ce a promis inițial că Apple Pay va deveni disponibil în Franța și Hong Kong în cadrul Conferinței Mondiale a Dezvoltatorilor din acest an, compania a venit cu această promisiune. În urma lui Hot pe calea lansării platformei în Franța, sistemul de plată fără contact Apple este acum disponibil și în Hong Kong.

Disponibilitatea Apple Pay în Hong Kong implică acum că metoda de plată fără contact a companiei este disponibilă într -o altă țară, ducând totalul până la 9, inclusiv aprecierile din Australia, Canada, Franța, Elveția, China, Singapore, Regatul Unit și, desigur, , Statele Unite.

Locuitorii din Hong Kong sunt acum capabili să plătească pentru bunuri și servicii până la o anumită valoare folosind Apple Pay cu Visa, MasterCard și American Express, emise de Hang Seng Bank, Bank of China (Hong Kong), DBS Bank (Hong Kong), HSBC, Chartered convențional și, desigur, acele cărți emise direct consumatorului de American Express.

Sprijinul va fi extins și la cardurile emise de Banca din Hong Kong din Asia de Est și Tap & Go în viitorul apropiat, potrivit paginii web dedicate Apple Pay Hong Kong.

Ca de obicei, Apple promovează serviciul Apple Pay ca fiind cel mai simplu mod de a plăti bunuri și servicii în magazine, în timp ce comercializează faptul că platforma de plată fără contact este în întregime sigură, privată și, mai ales, incredibil de utilizat cu o folosire cu un cantitate relativ mică de frecare.

Au dispărut zilele în care trebuie să vânați prin poșete sau portofele pentru a găsi cardul relevant pentru a face o achiziție. Consumatorii din Hong Kong sunt acum capabili să înregistreze un card compatibil în aplicația Purse Native, apoi folosesc un dispozitiv compatibil pentru a tranzacționa în prize și magazine care acceptă Apple Pay. Unele dintre aceste puncte de vânzare și magazine acceptate includ McDonald’s, KFC, Pacific Coffee, 7-Eleven, Su-Pa-de-PA, Threesixty, Pizza Hut, Uny, Taste și multe altele. Lista completă de magazine și puncte de vânzare acceptate poate fi văzută mai jos.

Desigur, în mod disponibil Apple Pay implică faptul că utilizatorii aplicațiilor din Hong Kong sunt, de asemenea, capabili să achiziționeze articole prin aplicații care oferă Apple Pay ca un mod protejat și convenabil de verificare. Dispozitivele de plată Apple compatibile includ iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus, iPhone SE și, desigur, numeroasele produse personale ale Apple, Apple Watch.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Cum se folosește Apple Pay în țară / bancă neacceptată

Descărcați iOS 10 Beta 3 și instalați pe iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 9.3.3 / iOS 9.3.2 Actualizare de stare [Ultima]

Cele mai bune trucuri Pokemon Go, modificări, sugestii [Ghid]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post