5 Aplicații Android o dată populare despre care ați uitat cel mai probabil

magazinul Google Play are atât de multe aplicații, încât trebuie să pierdeți unele incredibile. Viteza cu care Android a progresat în ultimul deceniu, experiența utilizării sistemului de operare s -a modificat și el. Am utilizat un gadget Android, având în vedere că timpul Android 2.1, precum și am încercat toate versiunile majore; Lucrurile s -au modificat mult.

Odată cu modificarea tehnologiei, modificarea aplicațiilor. Aplicațiile care au fost atunci când au fost numite epitomul perfecțiunii nu trebuie descoperite nicăieri în aceste zile. Indiferent cât de grozav este, orice este înlocuit când descoperim ceva mai bun. Păstrând acest lucru, chiar aici sunt 5 aplicații Android odată populare, care au fost cele mai bune din clasa lor respectivă din trecut, însă sunt uitate astăzi.

Browser Dolphin

[GooglePlay url = ””/]
În urmă cu cinci ani, Dolphin a fost browserul pentru Android. Știi, înainte de a exista Chrome, exista un browser de delfini. Da, este exact cât de vechi este. A fost browserul pentru toată lumea. Cu caracteristici unice de atunci, cum ar fi teme, extensii, gesturi, căutare vocală, navigare cu file, etc. Dolphin avea o alergare legendară.

Browserul Dolphin este încă în jur. Dar, cu existența Chrome, Firefox, Opera, precum și a browserului UC, Dolphin a luat un loc din spate.

JuiceDefender

[GooglePlay url = ””/]
Durata de viață a bateriei a fost întotdeauna o problemă cu Android. Deși lucrurile sunt mult mai bune astăzi, exact aceeași situație nu a fost situația în urmă cu câțiva ani, mai ales dacă ai avut un dispozitiv de la nivel scăzut. Acele telefoane au avut o durată de viață oribilă a bateriei, unele care au nevoie de dvs. pentru a le taxa de două ori sau de trei ori pe zi. Da, am avut un gadget Android de la nivel scăzut în 2012, precum și a fost groaznic. Deci, care a fost răspunsul la această problemă? JuiceDefender.

Ce se întâmplă cu aplicația acum? Ei bine, nu prea mult. Deși aplicația este încă în Play Store, nu a fost actualizată având în vedere că 2012.

Astro Data Manager

[GooglePlay url = ””/]
Astro Data Manager a fost cel mai de seamă explorator de date din Play Store. Cu toate acestea, cu aprecierile ES Explorer, precum și Solid Explorer care intră pe piață, aceasta nu mai este situația. Sigur, aplicația primește în continuare actualizarea, însă nu am văzut nicio persoană care o folosește de mult timp. Mai ales, având în vedere că telefoanele, în aceste zile, includ un manager de date încorporat.

Lansator ADW

[GooglePlay url = ””/]
Întrebați orice persoană din momentul Android 2.1 Ce aplicație au utilizat pentru a -și personaliza gadgetul, precum și răspunsul ar fi lansatorul ADW. ADW a fost ceea ce Nova este ideal acum – cea mai bună alegere disponibilă.

ADW a avut atât de multe opțiuni încât s -ar putea să vă faceți gadgetul să arate, precum și să funcționeze metoda dorită. Sigur, au existat alți lansatori precum LauncherPro, cu toate acestea ADW a fost regele personalizării.

Deci, ce se întâmplă cu aplicația acum? Ei bine, designerul a încetat să actualizeze aplicația de ceva timp, cu toate acestea, el este din nou în acțiune, precum și lucrează la ADW 2. Cu toate acestea, cu Nova, precum și la lansatorul de acțiune, nu cred că va vedea vechiul succes din nou.

Widgets frumoase

[GooglePlay url = ””/]
Widget -urile au fost întotdeauna o parte integrantă a Android. Widget -urile superbe au făcut widget -uri mult mai puternice, precum și benefice prin integrarea diferitelor lucruri precum ceasul, precum și comutatoarele de putere. A fost una dintre primele aplicații de widget, precum și v -a oferit puterea de a personaliza widget -urile, precum și de a le face să arate, precum și să funcționeze metoda dorită.

Potrivit dezvoltatorului, superba widget -uri a fost prima aplicație plătită pentru a traversa un milion de descărcări. Aplicația este încă oferită în Play Store, cu toate acestea nu a fost actualizată de mai bine de un an.

Având în vedere că aplicații precum KWGT sunt în jur, superbe widget -uri și -au pierdut farmecul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post