Descărcați Android Lollipop Wallpapers

Google a dezvăluit oficial Android 5.0 cu numele de cod Lollipop, finalizând astfel cea mai dulce versiune de bomboane pe care le -am văzut până acum de la Google Head Quarters. Versiunea Android Lollipop se referă la un aspect complet nou cu cel mai recent design material țesut pe ardezia Android. Android 5.0 este un tratament vizual pentru utilizatori, datorită proiectelor ușoare de hârtie și cerneală peste tot și animații și tranziții practic peste tot în UI.

Nexus 6 și Nexus 9 au fost dezvăluite, dar vor fi disponibile doar în noiembrie, iar numeroase alte dispozitive se zvoneau că vor primi Lollipop în săptămânile următoare. Eliberarea inițială va fi pentru dispozitivele de linie Nexus, dispozitivele GPE și Android One. Al doilea val ar putea obține Android 5.0 la smartphone -urile populare precum Galaxy S5, HTC M8 și numeroase dispozitive mult mai multe, dar depinde de producători. Dacă dispozitivul dvs. nu este un model emblematic, ar putea dura puțin mai mult pentru a obține actualizarea, așa că până atunci nu sunteți altceva decât ochi dureri.

Cu toate acestea, în timp ce Google a lansat imaginile Android 5.0 SDK și Nexus 5 și Nexus 7 Previzualizare, ne -am gândit să oferim un motiv pentru a vă face așteptarea rezonabilă. Am descărcat imaginea de previzualizare a Nexus și am extras fișierele pentru a vă oferi un top de alunecare al Androidului Lollipop. Am colectat imagini de fundal și fișiere de sunet pe care le putem găsi în imaginea de previzualizare pentru dispozitivele dvs. Fișierele de sunet sunt grozave cu noile tonuri de notificare și tonuri de apel, dar avem sentimente amestecate cu imaginile de fundal.

Majoritatea imaginilor de fundal sunt extrem de bune, în special redările 3D și imaginile de fundal abstracte, cu toate acestea, am găsit câteva imagini de fundal care par imagini Google Earth ale peisajelor. Nu suntem cu siguranță siguri de redările Google Earth, dar sperăm că Google le -a inclus dintr -un motiv special. Oricum, puteți găsi toate imaginile de fundal Android Lollipop și fișierele audio din linkurile de descărcare date mai jos:

Descărcați Imagini de fundal Android Lollipop Stock [Oglinda Link]

Descărcați fișierele și gustați cel mai dulce Lollipop înainte de lansarea finală de pe dispozitiv. Spuneți -ne părerile dvs. despre acestea în secțiunea de comentarii de mai jos.

Citiți în continuare
Descărcați imagini de fundal Xiaomi Redmi Go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post